• johanOPM
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Ik vind het echt een topgozer en verdedigend kan hij ijzersterk zijn. Maar aan de bal zo onzeker! Tegenstanders kunnen hem aan de bal laten, de rest van het team vastzetten en Ajax was de bal heel snel kwijt. In dat opzicht zeg ik doen. Maar dan moeten ze nóg een verdediger vinden. Dat wordt er allemaal niet makkelijker op.

  • CaliguLlama
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Hij heeft voor mij ook een hoge gun factor, denk ook dat ie beter kan voetballen dan hij heeft laten zien. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat een profvoetballer niet in staat is om een bal naar de juiste kleur te spelen.

    Maar stel het loopt de eerste keer dat hij er in komt niet lekker aankomend seizoen, balletje die niet aankomt of onhandigheidje… dan kan je hem verder wel afschrijven bij Ajax. Dus misschien dan inderdaad maar je (waarschijnlijke) verlies nemen als Ajax en met een schone lei beginnen als Bassey.

    • johanOPM
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      2
      ·
      1 year ago

      Verlies hoeft niet eens denk ik. Denk niet dat het een punt is als hij blijft want Ajax zit al dun in de verdedigers, dus ze kunnen wel aardig wat vragen. Ben het met je eens dat hij beter kan en dat denken ze bij Ajax (en Brighton) vast ook.

      Vind het prima als hij voor een mooi bedrag gaat, maar ook best als hij blijft.