Ga maar lekker zeiken in de comments over je verschrikkelijke kutweek of vertel waarom je een fantastische week hebt gehad.

  • Shelena
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    2
    ·
    17 days ago

    Klinkt niet fijn die tanden eruit. Gelukkig groeien ze niet terug en is eruit wel echt eruit. Witte puntjes klinkt in mijn totaal niet medisch onderlegde lekenoren wel als iets om in de gaten te houden,dat het niet ontsteekt ofzo.

    Ik was ook wel blij dat extreem rechts niet de grootste waren. Hoewel het ook belangrijk is om te zorgen dat er niet te veel gewenning optreedt. Dit soort dingen heb je het liefste helemaal niet natuurlijk.

    Ik vind dat je op jouw reis lekker moet doen wat je zelf wilt. Je kan wat je ouders zeggen meenemen en er goed over nadenken of ze een punt hebben. Als dat zo is, dan kan je daar rekening mee houden, maar als jij geen behoefte hebt aan veel contact, doe het dan gewoon lekker op je eigen manier. Het is ook evengoed een onderdeel van reizen dat je vrij bent om te doen wat je zelf wilt en de verwachtingen van anderen een beetje achter te laten.