(Het spijt me als mijn Nederlands moeilijk te begrijpen is, ik ben aan het oefenen.)

Ik heb een nieuwe baan gekregen in Nederland (wuhuu!). Het gebouw waar deze nieuwe baan is, ligt op 17 km van mijn huis. Ik heb het al getest en ik moet ongeveer 55 minuten fietsen om daar te komen. Dus, als ik mijn fiets gebruik, zal ik 34 km per dag fietsen, ten minste drie keer per week… Is dit een gek idee? Is 17 km te veel?

Voor mijn vorige baan fietste ik elke dag naar mijn werk, maar dat was slechts 5 km (10 km / dag).

Ik vraag het hier omdat ik vermoed dat sommigen van jullie dit hebben geprobeerd of zelfs doen :)

  • Lewistrick
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    7
    ·
    1 year ago

    Het went vanzelf. Ik denk dat je aan het begin vrij moe zal zijn, maar naarmate je conditie verbetert gaat dat beter. Ik heb het ook gedaan, 20 kilometer, en ik vond het heerlijk met een podcast op. Het grootste nadeel vond ik dat ik dagelijks twee uur tijd kwijt was aan reizen, wat erger is dan af en toe nat regenen of bezweet aankomen op je werk.

    • Salamander@mander.xyzOP
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Het grootste nadeel vond ik dat ik dagelijks twee uur tijd kwijt was aan reizen, wat erger is dan af en toe nat regenen of bezweet aankomen op je werk.

      Dat is zeker waar. In mijn geval zouden de openbaar vervoer opties nog langer duren. Ik zou een auto kunnen nemen en wat tijd besparen, maar ik denk eerlijk gezegd dat ik liever lange fietstochten doorsta dan in de routine van autorijden naar het werk te komen.

      • Lewistrick
        link
        fedilink
        Nederlands
        arrow-up
        2
        ·
        1 year ago

        Snap ik heel goed! Fietsen is ook best prima :)