(Het spijt me als mijn Nederlands moeilijk te begrijpen is, ik ben aan het oefenen.)

Ik heb een nieuwe baan gekregen in Nederland (wuhuu!). Het gebouw waar deze nieuwe baan is, ligt op 17 km van mijn huis. Ik heb het al getest en ik moet ongeveer 55 minuten fietsen om daar te komen. Dus, als ik mijn fiets gebruik, zal ik 34 km per dag fietsen, ten minste drie keer per week… Is dit een gek idee? Is 17 km te veel?

Voor mijn vorige baan fietste ik elke dag naar mijn werk, maar dat was slechts 5 km (10 km / dag).

Ik vraag het hier omdat ik vermoed dat sommigen van jullie dit hebben geprobeerd of zelfs doen :)

  • DaanBanaan
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    9
    ·
    1 year ago

    Ik heb 15 jaar lang 30 km per dag gefietst naar en van mijn werk. Ik had een badkamer ter beschikking op kantoor dus ik maakte er een sport van. Op een gegeven moment denk je er niet eens meer over na en stap je gewoon op de fiets, weer of geen weer. Sinds 3 jaar werk ik in mijn eigen woonplaats, ik fiets nog steeds maar dat is echt een kleine afstand. Ik ben inmiddels 6 kilo aangekomen terwijl mijn eetpatroon hetzelfde is gebleven. Mis ik het fietsen? Niet echt maar een betere manier om fit te worden en blijven is er voor mij niet.

    • Salamander@mander.xyzOP
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      4
      ·
      1 year ago

      Dank je wel! Wanneer ik mijn vrienden vertel dat ik van plan ben zo veel te fietsen, zeggen ze dat dit gek is. Dus het is fijn om van mensen te horen die dit daadwerkelijk hebben gedaan.