Hoi hoi :)

Ik zie dat threads alvast op lemmy.ml wordt geblokkeerd en ben nieuwsgierig wat hier gaat gebeuren? Heb je al iets besloten?

Bedankt!

  • Patariki
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    2
    arrow-down
    2
    ·
    1 year ago

    Is het niet mogelijk voor een individu om een hele server te blokkeren op de fediverse? Als servers elkaar gaan blokkeren zonder goede reden komt het naar mijn mening een beetje fascistisch over. Laat iedereen dat lekker voor zichzelf bepalen.

      • tierelantijntje
        link
        fedilink
        Nederlands
        arrow-up
        3
        ·
        1 year ago

        Ik zou heel graag zelf een instance willen kunnen blokkeren, ik probeer nu al een week alle blote billen foto’s van de NSFW instance uit mijn ‘all’ feed te krijgen. Maar er blijken oneindig veel blote billen communities te zijn dus ik ben nog wel ff bezig geloof ik. Ik gun verder iedereen al z’n blote billen foto’s trouwens, ik zou niet pleiten voor defederatie ;)

          • tierelantijntje
            link
            fedilink
            Nederlands
            arrow-up
            2
            ·
            1 year ago

            NSFW content is niet alleen blote billen natuurlijk, sommige mensen markeren zelfs hun memes als nsfw als er een grof woord in staat. Ik scroll zelf graag door all om nieuwe communities tegen te komen of om te zien waar mensen in andere instances over praten als ik uitgelezen ben in mijn subscribed tab. Voorlopig zit er geloof ik niks anders op dan ze per community te blocken als ik ze tegen kom. De foto’s verschijnen wel met een blur in mijn feed gelukkig :P zo awkward als je in de bus zit te scrollen en er komt ineens een tiet voorbij op je scherm