Wat is jouw resultaat?

  • kaarslicht
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    3
    ·
    edit-2
    2 months ago

    Heb het ook doorgelopen, meer voor de aardigheid dan dat ik dacht dat het hard nodig was als ondersteuning. Sommige vragen moest ik eerst goed lezen en even laten bezinken voordat een antwoord boven kwam borrelen. Grote winnaar bij mij Piraten Partij met Partij voor de Dieren als goede tweede, gevolgd door GL/PvdA. Dan blijft er nog wel de vraag of strategisch stemmen nodig is op dit moment. Stemmen op een piepklein partijtje kan zeker wel zin hebben (Ik denk dan nog even terloops aan wat ik in kranten las over het massale gejuich van de VVD fractie vorig jaar toen bij de verkiezingen duidelijk werd dat Bij1 hun ene stem kwijt waren geraakt. Met andere woorden, zelfs met 1 zetel kunnen er kritische vragen gesteld worden). Toch is de Piraten Partij in de EU anders dan in Nederland. Ik krijg de indruk dat het het Nederland veel marginaler is dan in de EU. Ik denk dan aan Patrick Breyer die sinds 2019 MEP is en die met het chat control onderwerp toch (althans bij mij) genoeg aandacht wist te trekken.

    • Konijn Willem IIIOPM
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      1
      ·
      1 month ago

      Ik denk dan aan Patrick Breyer die sinds 2019 MEP is en die met het chat control onderwerp toch (althans bij mij) genoeg aandacht wist te trekken.

      Klopt. Hij is echt een goed voorbeeld dat een stem nooit is verloren. Een muis kan soms wel voor genoeg oproer zorgen als een olifant!