• JVT038OP
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    7
    ·
    10 days ago

    Met mij gaat het wel weer wat beter. Ik kan weer normaal eten (soort van) en de vloeibare voeding kan nu wel weer afgebouwd worden.

    Daarnaast ben ik nu druk bezig met accommodaties regelen voor m’n trip en tering, wat is het duur. Het varieert van 30 - 65 per nacht. Ik verwacht dat ik uiteindelijk zo’n duizend euro kwijt zal zijn aan deze vakantie. Gelukkig hoef ik de trein kosten niet te betalen, dat scheelt alweer.

    Behalve dat heb ik veel zin in dit weekend! Ik ga a.s. vrijdag naar Berlijn en volgende week dinsdag ga ik de EK-wedstrijd Nederland VS Oostenrijk bezoeken!

    Heeft iemand anders nog leuke plannen voor deze zomer?

    • Shelena
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      2
      ·
      9 days ago

      Ja, dat kan flink oplopen qua prijs allemaal, maar het is het vast waard! Het klinkt verder als mooie plannen allemaal. Fijn om zoveel leuke dingen in het vooruitzicht te hebben.

      Ik heb een tijd ziek thuis gezeten. ik ga deze zomer dus vooral besteden aan reïntegreren. Aan de ene kant leuk om terug te zijn, maar ook wel echt heel vermoeiend soms. Kan me bijna niet voorstellen hoeveel ik vroeger allemaal deed op een dag. Hopelijk komt dat snel weer terug.

  • madjo
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    3
    ·
    10 days ago

    Gelukkig inmiddels weer beter. Ik heb de huisarts gesproken, die adviseerde rust. Dus ik heb een paar dagen vrij genomen. Ik had teveel hooi op mijn vork genomen.

    Inmiddels gaat het een heel stuk beter. Moet ik vaker doen 😄

    • Shelena
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      2
      ·
      9 days ago

      Rust kan bijna nooit kwaad. Goed om dat even te nemen en een stapje terug te doen als dat nodig is. Heel fijn om te horen dat het beter gaat!

      Uiteindelijk is juist voldoende rust heel belangrijk om effectief te blijven functioneren op de lange termijn. Ik zou het dus zeker vaker doen en gewoon echt inbouwen in je planning. :-)