Zonder paywall hier

  • pizzaschaartje
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    1 year ago

    Bizar dat dit niet meteen de kop in werd gedrukt. Het oorspronkelijke plan om internationaal gokken tegen te gaan is volledig zijn doel voorbij geschoten. Dit was volgens mij vanaf het begin wel duidelijk een gevolg bij het toelaten van het maken van reclames. Zeer jammer dat dit zoveel mensen aan het gokken heeft gekregen, zeker bij een gemiddeld verlies van 310 euro per maand dat men gokt(!)

    • tierelantijntjeOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      6
      ·
      edit-2
      1 year ago

      Ja, ik vind het ook echt bizar al die reclames. Ik woon vlakbij een weg waar bij iedere lanterenpaal van die posterborden staan, en 50% van de reclames op die borden is voor gokken of voor die vreemdga-site Second Love. Nou ben ik niet iemand die snel klaagt over goede zeden maar ik vind dit wel echt heel armoedig staan.

  • omgarm
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    arrow-down
    1
    ·
    1 year ago

    Jongens de markt lost dit vanzelf wel weer op. Als mensen niet meer willen gokken dan waait dit allemaal mooi voorbij en heeft niemand door wat voor een slecht idee dit was.

    • HoornseBakfiets
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Zou jij het zelfde zeggen over andere verslavende middelen as heroïne of slechte ideeën zoals slavernij of pyramidespel? Het is een ding dat men hier mag gokken en ander om het te mogen stimuleren met advertenties