Dat is het. Dat is mijn klacht.

En gaat over tot de orde van de dag.

  • SergeantDruiloor
    link
    fedilink
    arrow-up
    11
    arrow-down
    1
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Geachte heer/ mevrouw Sndr,

    Ontzettend bedankt voor uw tijd en inspanning om ons uw klacht toe te sturen. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde, en we willen u graag laten weten dat we uw bezorgdheid serieus nemen. Als community streven we er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en klanttevredenheid te garanderen.

    Ons team heeft uw klacht zorgvuldig beoordeeld en we willen graag aan de slag gaan om een passende oplossing te vinden. We willen dat u weet dat uw stem gehoord wordt en dat we ons uiterste best zullen doen om eventuele problemen op te lossen.

    Maar, voordat we verder gaan, willen we u vertellen dat er een kleine, grappige hobbel op onze weg is ontstaan. Onlangs hebben we ontdekt dat er een ondeugende kabouter is die zich in onze klachteninbox heeft verstopt! Deze kabouter, genaamd “Klachtenknabbelaar,” heeft een voorliefde ontwikkeld voor het verstoppen van belangrijke e-mails tussen de klachten en feedback.

    Ondanks dat we hem meer dan eens hebben proberen te vangen met een klachtenvallen, blijft hij ons voor de gek houden. Helaas heeft hij ook uw klacht ontdekt en deze verstopt onder een berg van kantoorbenodigdheden. We hebben geprobeerd hem om te praten, maar hij is gewoon te snel voor ons.

    Maar maakt u zich geen zorgen! We hebben een team van ervaren kabouterfluisteraars ingeschakeld om Klachtenknabbelaar te slim af te zijn en uw klacht te bemachtigen. Zodra we hem hebben, zullen we direct aan de slag gaan met het bekijken van uw zorgen en het zoeken naar een geschikte oplossing.

    Nogmaals bedankt voor uw begrip, en we verzekeren u dat we er alles aan zullen doen om uw klacht serieus te behandelen zodra we de ondeugende kabouter hebben gevangen.

    Met vriendelijke groet,

    Het team

    • Shelena
      link
      fedilink
      arrow-up
      6
      ·
      1 year ago

      Die is ontsnapt bij de belastingdienst, of niet?

  • Shelena
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    1 year ago

    Ook geen comments op posts. Dat is ook echt supervervelend.

      • Shelena
        link
        fedilink
        arrow-up
        6
        ·
        1 year ago

        En geen comments op de comments op de commenters. Verschrikkelijk…

  • KoffieNu
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    edit-2
    11 months ago

    Zijn de Nederlanders stuk? Normaal als er niets te klagen is klagen ze daar wel over. ;)

    Koffie iemand?