Lijkt me duidelijk toch?

Heb zelf een rekening bij de ING, omdat die ooit door mijn opa voor me is geopend. Heb met mijn partner een gedeelde en/of bij rabobank.

 • to55@discuss.tchncs.de
  link
  fedilink
  Nederlands
  arrow-up
  3
  ·
  11 months ago

  Op deze instance is het inderdaad niet zo druk, maar ik heb behoorlijk wat communities van andere instanties in mijn ‘subscribed’ staan, dus ik verveel me niet.

  Op /all is het zelfs bijna hoe Reddit vroeger 2008/9 was qua drukte, dus ik denk dat het wel goed komt.

  Ik vind het wel een leuk idee, onderdeel zijn van een netwerk dat nog in de kinderschoenen staat. Heb je een tip voor het vinden van communities? Dat vind ik tot nog toe vrij lastig.

  • AkasazhOP
   link
   fedilink
   Nederlands
   arrow-up
   4
   ·
   11 months ago

   Ik heb in eerste instantie gezocht naar subreddit namen die ik daar reeds volgde, een dan gekeken wat de meeste volgers hadden. Meestal op wat drukkere instances als Lemmy.world, beehaw, of .ml.

   Verder gewoon op /all browsen, en communities die aansluiten bij mijn interesses toevoegen. Volgens mij is er ook een community op .ml die algemeen trending communities weergeeft, zodat je wat kunt grasduinen.

   Er is nog niet zoveel niche communities voor sport en esports, dus veel dingen zijn nog veel algemener, met zoals Reddit pics ooit was, voordat er veel meer specifieke subs ontstonden.

   Hoop dat dat helpt, veel plezier!