Echt kut dit. Ik doe altijd mijn best om me een beetje in te leven in mensen, ook als ik het met ze oneens bent. Maar dit is gewoon een dikke middelvinger van een deel van NL naar de rest van NL. Stel kleuters die alleen maar lekker ‘nee’ willen schreeuwen de hele dag en anderen de schuld geven. En o wee als je racistisch noemt wat racistisch is. Helemaal klaar hiermee. Ben ik de enige die er zo over denkt?

  • johan
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    17
    arrow-down
    1
    ·
    7 months ago

    Bizar. Het idee dat een bevolking rationele democratische beslissingen kan nemen is voor mij ondertussen als onwaar bewezen. Zoveel mensen die om, voor mij, totaal onduidelijke redenen op bepaalde partijen stemmen… Ik word er moedeloos van.

    Ik denk echt dat een enorm deel van PVV stemmers geen duidelijk antwoord kan geven op de vraag waarom ze op deze partij hebben gestemd. En toch telt hun stem evenveel als de mijne. Ik wil ze niet allemaal wegzetten als randdebielen, maar jezus man hoe kan dit toch?

    • ShelenaOP
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      11
      ·
      7 months ago

      Nou, ik heb in de interviews met PVV stemmers nog niks zinnigs gehoord aan redenen. Ze lijken simpele vragen al niet te snappen soms.