Hoe gaat het met iedereen?

  • JVT038OP
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    5
    ·
    25 days ago

    Met mij gaat het matig.

    Ik heb de afgelopen week last van hoofdpijn en blijkbaar kan dit veroorzaakt worden doordat ik teveel naar schermen kijk. Dus dan moet ik daarop gaan letten.

    Daarnaast ben ik vandaag naar de tandarts geweest om een tand eruit te trekken en moet ik donderdag weer. Niet fantastisch dus.

    Wat wel leuk nieuws is om te delen, is dat ik afgelopen week een route heb gekozen voor m’n interrail vakantie! Voor de mensen die m’n comment van vorige week niet hadden gelezen; ik ga deze zomer treinreizen door Europa, omdat ik een gratis interrail pas gewonnen heb. Mijn route gaat als volgt: Nederland -> Bern -> Milaan -> Venetië -> Ljubljana -> Zagreb -> Boedapest -> Vienna -> Terug naar Nederland.

    Ik weet eigenlijk niet heel erg veel van deze steden, laat staan van de landen zelf. Ik heb met m’n vader op de kaart gekeken en we gingen vervolgens willekeurige grote / bekende steden kiezen en daarop een route gemaakt. Er is nog niets geboekt en ik ga nog ff kijken naar accomodaties e.d., maar in grote lijnen is het plan al bedacht!

    • kaarslicht
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      4
      ·
      24 days ago

      Wat wel leuk nieuws is om te delen, is dat ik afgelopen week een route heb gekozen voor m’n interrail vakantie! Voor de mensen die m’n comment van vorige week niet hadden gelezen; ik ga deze zomer treinreizen door Europa, omdat ik een gratis interrail pas gewonnen heb.

      Heel leuk.

      Mijn route gaat als volgt: Nederland -> Bern -> Milaan -> Venetië -> Ljubljana -> Zagreb -> Boedapest -> Vienna -> Terug naar Nederland.

      Mooie route. Bern kan ik me zo niet herinneren maar ik vind Zwitserland met de bergen prachtig. Venetië is als een sprookjes achtige droom, hoewel het op sommige plekken heel erg druk met toeristen kan zijn. En sinds kort (las ik in het nieuws) moet je iets van 5 Euro toegang betalen. En in je lijstje lijken me Boedapest en Vienna allebei erg interessant. De laatste vooral als je van muziek houdt.

    • johan
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      2
      ·
      23 days ago

      Voor hoofdpijn: drink je genoeg water? Kan uiteraard door schermen komen hoor maar vaak als ik hoofdpijn heb komt het omdat ik niet genoeg heb gedronken.

      En de trip klinkt top! Mooie steden ga je langskomen. Qua accommodatie zijn hostels wel een goede optie voor je denk ik. Niet duur en een uitstekende plek om mensen te ontmoeten, als je dat wilt natuurlijk.

      Ik heb in het verleden ook wel veel couch surfing gedaan: https://about.couchsurfing.com/about/how-it-works/