Maduro voorlopig voor de groep.

  • johan
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    8 months ago

    Eindelijk. Had al veel eerder moeten gebeuren.

    Los van het gebrek aan tactisch inzicht leken de spelers ook helemaal klaar met hem. Hoe hij de nieuwkomers heeft behandeld is ook schandalig.

    Maduro moet wel blijven vind ik. Hoop dat hij onder de volgende hoofdtrainer assistent blijft.

    Maar de grote vraag is nu: wie wordt de vervanger van Steijn? Ik hoop het niet maar ik denk dat het Frank de Boer gaat worden.

    • CaliguLlamaOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      8 months ago

      Ja iedere week dacht ik weer ‘nou moet het toch wel klaar zijn?!’, fijn dat de kogel door de kerk is. Het gerucht gaat dat Van ‘t Schip gevraagd is om vanaf 1 november het seizoen af te maken. Nu heeft hij vorige week zijn vrouw verloren dus dat lijkt me nogal wat om op je te nemen qua verantwoordelijkheid op zo’n moment. Ik heb om eerlijk te zijn ook niet echt een gevoel bij hem als trainer, hoop eigenlijk meer op een ervaren persoon (ten Cate?) voor tijdelijk en dan asap een td/trainer.

      Frank de Boer zit nog ergens in het midden oosten te trainen als ik het goed heb, dan zouden ze hem daar weg moeten kopen om hier te gaan interimmen.

      • johan
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        8 months ago

        Oh ja de Boer heeft al een baan, dat wist ik niet. Gelukkig maar.

        Van 't Schip ken ik eigenlijk niet. Ik zou persoonlijk lange tijd überhaupt niet willen/kunnen werken als mijn vrouw zou komen te overlijden.

        Ten Cate is in ieder geval ervaren en heeft bij Ajax en in het buitenland gewerkt (van 't Schip ook overigens). Dat vind ik wel belangrijk met veel nieuwe spelers uit verschillende landen.

        Wie de spelers kan samenbrengen en ze een duidelijk tactisch plan kan geven zal succesvol zijn. Met succes bedoel ik playoffs conference league halen ofzo, de verwachtingen zijn echt heel laag. Maar laat ze met plezier spelen en met iets van een plan en tactiek. Onder Steijn zat er echt niks in en de spelers konden hem niet uitstaan, het was echt bizar.

        Slechter kan niet (toch?)

        • CaliguLlamaOP
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          8 months ago

          Je zou inderdaad zeggen dat het niet slechter kan.

          En wat je zegt, als de nieuwe (interim) trainer maar zorgt voor enige vorm van een plan en dat de spelers zich een gewaardeerd onderdeel van de selectie voelen heeft hij het al beter gedaan dan Steijn.

          Ik deel m je voorkeur voor iemand met buitenlandse ervaring. Denk ook niet dat je Maduro lang alleen kan laten staan voor de groep. Ik zou eerlijk gezegd ook niet kunnen zeggen hoe Ten Cate’s of van ‘t Schip ‘s speelstijlen zijn, maar van ‘t Schip is op trainers vlak nog wel een redelijk lichtgewicht. Los van het feit dat ik het een heel gevaarlijk moment vind voor hem, zo vlak na zo’n heftige gebeurtenis. Maar goed, kan ook weer zo zijn dat hij zich nu juist zou willen verdrinken in zijn werk. Ten Cate brengt i.i.g. Barcelona, Chelsea en Ajax trainers ervaring met zich mee. Het lijkt wel dat van Gaal momenteel de touwtjes in handen heeft, ik weet ook niet hoe de relaties van deze opties zijn met van Gaal want dat speelt natuurlijk ook nog mee.

          Ben benieuwd:)