• johanOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    8 months ago

    Af en toe nog wat billenknijpen maar was een verdiende overwinning. Ramaj is beter dan Gorter, hopelijk laat van 't Schip hem staan.

    Martha speelde heel lekker. Salah Eddine was een drama, ik hoop dat Sosa snel terug is.

    Ben nog steeds voorstander van 5-3-2 met Avíla links centraal. Dan kunnen Gaaei, Sosa, Martha, of wie er ook als back speelt lekker vooruit. Verdedigend is het nog wel kwetsbaar.

    • CaliguLlama
      link
      fedilink
      arrow-up
      1
      ·
      8 months ago

      Helaas alleen deel 2e helft kunnen zien, nog net de goal van Bergwijn mee kunnen pikken. Ramaj lijkt van 't Schip te hebben overtuigd dus met een beetje geluk is dat voorlopig even geen Gorter. Ik ben fan. En zo prettig dat die 1 - 1 niet viel. Fijn dat Akpom ook heeft gescoord, efficiënte invalbeurt van hem, jammer dat die bal nog op de paal komt:) Vond Gaaei gedreven spelen maar dat schijnt in de eerste helft niet zo geweest te zijn. De woorden van van 't Schip over Mikautadze stemmen me ook hoopvol (fijnbesnaard, bal aan een touwtje maar moet wennen aan de manier van drukzetten, gaan we zeker inzetten). Sowieso heeft hij het sentiment natuurlijk helemaal mee. Zou wel eens precies kunnen zijn wat deze spelersgroep nu nodig heeft, een “vaderlijk” figuur met een warme uitstraling. Samen uit de (persoonlijke) malaise komen, zowel selectie als trainer, zou de basis kunnen vormen voor een hechte band.

      Martha speelde heel lekker

      Goed om te horen:) Ik heb hem vooral met kramp op het veld zien liggen, heeft zich goed leeg gespeeld dus. Goede zaak dat er ook aangegeven werd dat dit op voorspraak van Vos (trainer) is gebeurd.

      Ben nog steeds voorstander van 5-3-2

      Zeker. Ik ben benieuwd of van 't Schip dit

      Ik lees hele wisselende dingen over Berghuis gisteren. Ik vond hem in het stukje dat ik gezien heb best ok eigenlijk. Wat is jouw mening?