‘Reddit stopt met de verschillende vormen van Coins en Awards. Volgens het platform hadden deze beloningen niet genoeg waarde, waren er te veel verschillende vormen en was het beloningsproces niet eenvoudig genoeg. Reddit krijgt andere vormen van “beloningen”.’

  • Don Antonio MaginoOP
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    5
    arrow-down
    1
    ·
    1 year ago

    Voor wie het nog niet via andere kanalen had meegekregen, hier nog eens via Tweakers :p

    Ik had zelf weinig met heel dat ‘Gold’-gezeik. Ik vond Reddit Silver als alternatief nog wel grappig, toen dat gewoon vanuit de gebruikers zelf kwam. Nadat ze dat ook betaald maakten, kon het mij echt niet meer boeien, en zeker al die verschillende awards vond ik erg overdreven.

    Ik vraag me wel af hoe legaal deze stap is - het gaat hier immers om punten (Coins) die je koopt vanuit de veronderstelling dat je ze kunt gebruiken om mensen mee te belonen. Na 12 september kiest Reddit ervoor, terwijl ze het geld al binnen hebben, al die beloningen te verwijderen, net als de coins waar je ze mee kunt kopen. Dat lijkt mij toch niet helemaal koosjer, naast dat het gewoon een schofterige streek is naar de mensen die hiervoor betaald hebben.

    Maar goed, gelukkig kom ik alleen nog op Reddit uit leedvermaak. Voor mijn part maken ze downvoten daar betaald, of voeren ze advertenties toe binnen comment-threads of zo.

    • Shelena
      link
      fedilink
      Nederlands
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      In de app die ik gebruikte kon ik (volgens mij) niet eens gebruik maken van die awards enzo. Nooit iets mee gedaan dus. Maar als je die gekocht hebt, dan is dit wel heel oneerlijk. Ik hoop dat het nog meer mensen wegdrijft en hierdoor Lemmy verder kan groeien. Wordt nog gezelliger. :-)