• johanOP
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    1
    ·
    2 months ago

    Heb er even naar gekeken. Voor uitwedstrijden van Ajax moet je een seizoenskaart hebben en dan ook nog een “nationale uitkaart”. Ik denk dat er veel meer mensen naar uitwedstrijden willen dan dat er kaarten zijn, dus dat lijkt relatief moeilijk helaas. Maar ik ken wel iemand die soms naar uitwedstrijden gaat geloof ik, dus zal het aan hem vragen.

    Is het voor PEC ook zo moeilijk?

    Ik moet hierbij trouwens ook denken aan de uitwedstrijd naar Bodo glimt, waarbij Ajacieden met sledehonden naar het stadion waren gegaan; geniaal idee hahaha.

    Haha geweldig dit zeg. Wel echt dedication

    • JVT038M
      link
      fedilink
      arrow-up
      1
      ·
      2 months ago

      Ik kan me wel voorstellen dat het bij grote clubs zoals Ajax wel moeilijk is. Ik geloof dat Ajax ook een van de weinige clubs is die een 100% bezettingsgraad heeft bij uitwedstrijden.

      Bij PEC is het best wel simpel; je moet een seizoenskaart of een clubkaart (5 euro en 5 seizoenen geldig) hebben en dan kun je online tickets kopen voor uitwedstrijden.

      Het is vaak ook niet uitverkocht, dus dat maakt 't ook wel makkelijk. Ik merk wel dat er steeds meer mensen meegaan; in 2015 bijv. ging ik naar SC Heerenveen en waren er maar zo’n ~200 man, maar dit seizoen ging ik weer naar Abe Lenstra toe en toen was het uitverkocht met 1200 man.